Sportringen Höör

Välkomna in till Sportingen Sport & Mode, samt Dobsom factory outlet i Höör som ligger på Navet. Mittemot City gross .

En butik som verkligen är för hela familjen, fyllt av sport, skor, friluftskläder och modekläder till barn, dam och herr. Hos oss finns riktiga fynd att göra och priser lägre än vad de flesta butiker har. På 1400kvm har vi samlat allt under ett tak.
I första delen av butiken välkomnas du in till säsong och hela sportavdelningens yta med träning, skor och bra bas. Märken så som ADIDAS, NIKE, UNDER ARMOUR, PUMA, KARI TRAA, ECCO, ASICS, SAUCONY, SALMING, VIKING, MERRELL, VINSON POLO, TREAKSTA och många fler.

Längst ner hittar ni vår avdelning för DOBSOM FACTORY OUTLET.

Familjeföretaget sedan 1986 med fokus friluft och träning. Hållbara plagg med funktion för dam och herr. Här är allt rabatterat till 30%-70% rabatt. I vår andra del av butiken möts ni av mode till barn, dam och herr. En fantastisk kombination med sportavdelningen. Modekläder från liten baby och som sträcker sig upp till barn i strl 176 hittar ni på barnavdelningen samt allt för säsong såsom jackor, vinteroveraller, underställ, skor med mera.

Modekläder till dam från kända varumärken som VERO MODA, SOYACONCEPT, CELLBES med flera. Här kan man även fynda modekläder i vår outlethörna. Vi är fem glada och pigga tjejer som jobbar här med olika erfarenheter utav sport och mode.

Hos oss är alla varmt välkomna! Känn er fria att strosa runt och kom gärna med önskemål på vad butiken saknar. Vi är lyhörda för kundens behov. Butiken har öppet alla dagar i veckan.