Konditori &

Endast det bästa är gott nog till våra gäster. Hos oss beställer du tårtor och bakelser från konditoriet, surdegsbröd från bageriet, smörgåstårta eller mackor från vår kallskänk och nyrostat kaffe från vårt eget kafferosteri. Allt bakat lokalt och med stort hjärta för hantverket.

Vi vill erbjuda den högsta kvalité på samtliga råvaror vi arbetar med från mjölsorterna i bageriet till de handskalade räkorna vi lägger i våra sallader. För oss så är kvalitét inte bara smak utan även att kunna erbjuda lokalt producerade delikatesser och ekologiska råvaror.

SURDEGSBAGERI 
Riktigt gott bröd tar tid. Vi bakar vårt bröd på traditionellt vis med surdeg och kalljäsning och låter brödet ta den tid det behöver för bästa smak och konsistens. Det är så våra gäster vill ha det.

KAFFEROSTERI
Vi rostar både vårt bryggkaffe och espressokaffe själva. Detta maler vi sedan och brygger på till alla våra kaffetörstande gäster, men vi erbjuder även nyrostat kaffe i påse till dem som vill köpa hem ett riktigt lyxigt kaffe till sin helgfrukost eller
kanske som en gåva till en kär vän.


URBAN SALLADS
Vårt salladskoncept har inspirerat av globala smaker, kvalitet och storstadspuls. Det ska vara okomplicerat och riktigt gott
att välja ett mer hälsosamt liv. För oss är det enkelt med spännande smaker och de bästa råvarorna